Καλή νύχτα για τις… αρκούδες με ρεκόρ για τα αρκουδάκια  (vid)

Καλή νύχτα για τις… αρκούδες με ρεκόρ για τα αρκουδάκια (vid)

Νέο ρεκόρ με 45.000 αρκουδάκια, από τους φίλου των Hershey Bear. Συνέβη στην Πενσυλβάνια και κάνει τον γύρο του κόσμου. Απολαυστικές εικόνες

Στα ελληνικά γήπεδα οι εκφωνητές (των ομάδων) δίνουν αγώνα για να πείσουν τους οπαδούς να μην πετάνε αντικείμενα στο παρκέ. Στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ, την… πόλη της σοκολάτας, οι φίλαθλοι όχι μόνο πέταξαν αντικείμενα στο παρκέ, αλλά το χαρήκαμε όλοι. Βλέπετε, μετά το πρώτο γκολ της τοπικής ομάδας (Hershey Bear) οι φίλαθλοι πέταξαν -κρατηθείτε- 45.000 αρκουδάκια, κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (για την ακρίβεια ήταν 45.650 τα παιχνίδια που έπεσαν στον πάγο)!

Η ετήσια «Teddy Bear Toss», που είναι διαχρονική παράδοση στο χόκεϋ, ήταν ξεχωριστή. Αυτή τη μέρα οι φίλαθλοι καλούνται να αγοράσουν (ή να φέρουν από το σπίτι τους) λούτρινα κουκλάκια και να τα πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μόλις η ομάδα τους σκοράρει το πρώτο γκολ. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα πάνινα ζωάκια θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα κάνουν χαρούμενα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα παιχνίδι, να κοιμούνται αγκαλιά με το… αγαπημένο τους κουκλάκι.

Οι φίλαθλοι των «Αρκούδων» πέταξαν περισσότερα από 45.000 ζωάκια κι έτσι ήταν… «μια καλή νύχτα για τους αρκούδες Hershey και μια ρεκόρ νύχτα για τα αρκουδάκια». Βεβαίως, θα χρειαστεί να… ξεπαγώσουν τα παιχνίδια, για να δοθούν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Οι «Αρκούδες» χρειάστηκαν οκτώ λεπτά για να σκοράρουν και να δημιουργηθεί το ομορφότερο χάος, που έχουμε δει σε γήπεδα. Οι σχολιαστές το χάρηκαν, φωνάζοντας με το που μπήκε η μπάλα στα δίχτυα «ώρα να βρέξει γεμιστά ζωάκια, στην πόλη της σοκολάτας». Το παιχνίδι καθυστέρησε 40 λεπτά να ολοκληρωθεί, καθώς έπρεπε να σκουπιστεί ο πάγος και να μαζευτούν τα ζωάκια, αλλά κανείς δεν ενοχλήθηκε.

Τα παιχνίδια, τα οποία είναι κατά 10.000 περισσότερα σε σχέση με πέρυσι, θα μοιραστούν σε 40 φιλανθρωπικά ιδρύματα της Πενσυλβανίας, ενώ ένας φίλαθλος από αυτούς που έχουν… προνομιούχες θέσεις, δεσμεύτηκε να δώσει ένα δολάριο για κάθε ζωάκι, στο Children’s Miracle Network, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, που έχει στο επίκεντρο της δράσης του παιδιατρικά νοσοκομεία και την ιατρική έρευνα

Για την ιστορία, η ομάδα νίκησε στην παράταση 4-3 τους Hartford Wolfpack…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ