Πανελλήνιο ρεκόρ και έτοιμος για μετάλλιο ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική

Πανελλήνιο ρεκόρ και έτοιμος για μετάλλιο ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική

Ο Ανδρέας Βαζαίος τα πήγε εξαιρετικά στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική, κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Πρόβα… μεταλλίου έκανε ο Ανδρέας Βαζαίος στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική, κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με 1:52.38, βελτιώνοντας το 1:52.95 που είχε πετύχει στις 18 Νοεμβρίου στο Μέριλαντ, και προκρίθηκε στον απογευματινό (19:37) τελικό ως δεύτερος στο σύνολο, ελάχιστα πίσω από τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ (1:52.33) και περίπου ενάμισι δευτερόλεπτο μπροστά από τον αμέσως επόμενο, τον Νορβηγό Τόμοε Ζενιμότο Χβας (1:53.74).

Με δεδομένο μάλιστα ότι έμεινε εκτός τελικού ο Βρετανός Μαξ Λίτσφιλντ, ενώ ο Γερμανός κάτοχος του τίτλου Φίλιπ Χάιντς πέρασε μόλις και μετά βίας (ήταν ένατος αλλά προκρίθηκε επειδή υπήρχαν τρεις Βρετανοί πιο ψηλά), γίνεται αντιληπτό ότι ο Βαζαίος είναι φαβορί για ακόμη ένα μετάλλιο σε αυτό το αγώνισμα, μετά το ασημένιο που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια στην Κοπεγχάγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ