Στο Κύπελλο Χριστουγένων οι Παπαθανασίου – Νούτσος

Στο Κύπελλο Χριστουγένων οι Παπαθανασίου – Νούτσος

Πρόκειται για το «Κύπελλο Χριστουγέννων» της κλάσης Σταρ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νις της Γαλλίας από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου και μετράει στην ειδική βαθμολογία της «Star Sailors league».

Σε έναν ιστορικό αγώνα πρόκειται να λάβουν μέρος ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο Στέλιος Νούτσος. Πρόκειται για το «Κύπελλο Χριστουγέννων» της κλάσης Σταρ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νις της Γαλλίας από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου και μετράει στην ειδική βαθμολογία της «Star Sailors league».

Αναμένεται να τρέξουν κοντά στα 30 σκάφη από 11 χώρες και ανάμεσά τους είναι μεγάλα ονόματα, όπως ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Γάλλος Ξ. Ρόχαρτ και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Αυστριακός Χ. Σπιτζάουερ.

18ος Ο Γ. ΜΙΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Στην 18η θέση με 154 βαθμούς σε σύνολο 60 σκαφών ολοκλήρωσε ο Γιάννης Μιτάκης το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΦΙΝΝ της Μελβούρνης. Αυτός ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ελληνα πρωταθλητή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Καλύτερη κούρσα του ήταν η 10η και η τελευταία στην οποία τερμάτισε 7ος.

Νέος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο Νεοζηλανδός Τζ. Τζούνιορ, ο οποίος  συγκέντρωσε 44 βαθμους και δίκαια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερος ήταν ο Ολλανδός Ν. Χέινερ με 52 βαθμούς και τρίτος ο Ούγγρος Ζ. Μπέρετς με 53 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ