Πινγκ πονγκ: Τραβάνε όλη την προσοχή οι γυναίκες το Σαββατοκύριακο με αγώνες σε Α1 και Α2

Πινγκ πονγκ: Τραβάνε όλη την προσοχή οι γυναίκες το Σαββατοκύριακο με αγώνες σε Α1 και Α2

Με αγώνες για τα δύο μεγάλα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα στην επιτραπέζια αντισφαίριση και το ενδιαφέρον πάει αποκλειστικά στις γυναίκες.

Η Α1 των ανδρών έχει μετατεθεί για τις 8-9 Φεβρουαρίου λόγω του Παγκοσμίου Προολυμπιακού τουρνουά ομαδικού, που είναι σε εξέλιξη στην Πορτογαλία, η Α2 των ανδρών έχει ρεπό αυτό το διήμερο και την προσοχή συγκεντρώνουν οι αντίστοιχες κατηγορίες των γυναικών και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα ματς. Στην Α1 αρχίζει ο 2ος γύρος και τα πράγματα στις τοπ θέσεις παραμένουν ρευστά, καθώς προπορεύεται ο Δ.Α.Ο. Ταύρου κι ακολουθούν έναν βαθμό πιο πίσω Σάρισες Φλώρινας, Φοίνικας Πειραιά και Πέρα Αθηνών. Οι αγώνες φιλοξενούνται στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στο πλαίσιο της συμφωνίας του με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το Sportshero θα έχει δύο live streaming: Αύριο στις 11:00 με τον αγώνα Φοίνικας Πέρα (https://www.youtube.com/watch?v=Z8-vVN5BIGY&fbclid=IwAR1u0IIUTBEb6Uz-7qFbQnu4BuLbcQD1ReaH2KdLzsC52GNQG6isaOZcWaQ) και την Κυριακή στις 10:00 με την αναμέτρηση Φοίνικας-Δ.Α.Ο. Ταύρου (https://www.youtube.com/embed/d1TU4ufxge4?fbclid=IwAR1yyqHpSt__1psNVQjfGJGVbUx8NjyZeZymvIYcn9pgVU1NiQbcH7o-zno). Στην Α2 γυναικών οι 8 ομάδες… μοιράζονται στην Αλεξανδρούπολη και τη Χίο. Η αήττητη ΑΕΚ και ο 2ος της κατάταξης Παναθηναϊκός δεν συναντώνται, ωστόσο υπάρχει βαθμολογική σημασία σε άλλα ματς και στις δύο πόλεις. Το διήμερο περιλαμβάνει και αγώνες για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο Σ.Ε.Φ. και την Α1 γυναικών διεξάγονται η 6η, η 7η και η 8η αγωνιστική με τα αποτελέσματα, που είχαν καταγραφεί πριν από τα Χριστούγεννα, να έχουν «φουντώσει» τη «μάχη» για την πρωτιά. Ο Δ.Α.Ο. Ταύρου υπέστη την πρώτη ήττα από το Πέρα και στο προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο θα επιδιώξει να περάσει δύο πειραϊκές δυνάμεις, τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα για να κρατήσει το πλεονέκτημα. Οι Σάρισες Φλώρινας, ο Φοίνικας και το Πέρα είναι σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο κι από την πλευρά τους θέλουν να πετύχουν το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές ώστε να βρεθούν σε καλύτερη θέση. Το τελευταίο του χαρτί φαίνεται ότι παίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει γνωρίσει ήδη τρεις ήττες.

Στην Α2 γυναικών θα γίνουν η 9η, η 10η και η 11η αγωνιστική. Η Χίος και η Αλεξανδρούπολη θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν άλλη μια φορά παιχνίδια διασυλλογικού πρωταθλήματος και οι ομάδες τους μπορούν να προσελκύσουν και φίλους του αθλήματος στις αίθουσες διεξαγωγής.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Χίου θ’ αγωνιστούν ο τοπικός Παγχιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης 2006 και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας. Στο κλειστό γυμναστήριο της Ζαρίφειου Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθούν η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, ο Α.Σ.ΕΑ. Καβάλας, η Α.Ε.Κ. και φυσικά ο τοπικός Εθνικός. Η καθοριστική αναμέτρηση της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. με τον Παναθηναϊκό, o oποίος είναι έναν βαθμό παρακάτω θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου, πάντως σε αυτό το διήμερο υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για τις υπόλοιπες θέσεις. Στη Χίο ο οικοδεσπότης Παγχιακός, που είναι ακριβώς έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αντιμετωπίζει αύριο τον ουραγό Τελαμώνα. Στην Αλεξανδρούπολη η Χ.Α.Ν.Θ. θέλει να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη τριάδα και τα μπαράζ και ο Εθνικός να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Επίσης στη Βόρεια Ελλάδα ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας (τελευταίος μαζί με τον Τελαμώνα) θα ψάξει πόντους στην προσπάθειά του να «σώσει» την κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις δύο πρώτες εθνικές κατηγορίες:

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Ολυμπιακός-Σάρισες Φλώρινας

Φοίνικας Πειραιά-Πέρα Αθηνών

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Το Σάββατο στις 14:00:

Πέρα Αθηνών-Σάρισες Φλώρινας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Φοίνικας Πειραιά

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00:

Φοίνικας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Σάρισες

Στην Α2 γυναικών στην Αλεξανδρούπολη:

Το Σάββατο στις 12:00:

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Α.Ε.Κ.

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο στις 15:00:

Α.Ε.Κ.-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή στις 10:00:

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Α.Ε.Κ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Στην Α2 γυναικών στη Χίο:

Το Σάββατο στις 12:00:

Τελαμών Σαλαμίνας-Α.Ο. Άρης 2006

Παγχιακός-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Το Σάββατο στις 15:00:

Τελαμών Σαλαμίνας-Παγχιακός

Άρης 2006-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Την Κυριακή στις 10:00:

Τελαμών Σαλαμίνας-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Παγχιακός-Α.Ο. Άρης 2006

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ