Σ. Αμπε: «Θα λάβουμε μέτρα ώστε ο κορωναϊός να μην επηρεάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σ. Αμπε: «Θα λάβουμε μέτρα ώστε ο κορωναϊός να μην επηρεάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας και η αρμόδια υπουργός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επανέλαβαν την πεποίθηση για την κανονική διεξαγωγή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

Μετά την κυβερνήτη του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, η οποία την Παρασκευή αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόθεση να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω του κορωναϊού, που εμφανίστηκε στην Κίνα και επηρέασε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, σήμερα ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας και η αρμόδια υπουργός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επανέλαβαν την πεποίθηση για την κανονική διεξαγωγή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

Η Γιαπωνέζα υπουργός, αρμόδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Σέικο Χασιμότο τόνισε ότι «οι διοργανωτές δεν σκοπεύουν να ακυρώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες», οι οποίοι αρχίζουν στις 24 Ιουλίου, παρά την επιδημία του κορωναϊού.

«Θα παραμείνουμε σε στενή επαφή με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αποτρέψουμε ο κορωναϊός να επηρεάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Ο αριθμός των θανάτων που έχουν προκληθεί από την επιδημία του κοροναϊού στην Κίνα αυξήθηκε σε 361, ενώ αυξανόμενος αριθμός χωρών αναφέρει την ύπαρξη κρουσμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ