Εύκολη πρόκριση στον τελικό της Μελβούρνης για τον Πετρούνια

Εύκολη πρόκριση στον τελικό της Μελβούρνης για τον Πετρούνια

Ο 29χρονος πρωταθλητής ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη διεκδίκηση του πρώτου από τα τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια που καλείται να κερδίσει μέσα σε διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ιδανική ήταν για τον Λευτέρη Πετρούνια η φετινή πρεμιέρα, που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και άνετη πρόκριση στον τελικό των κρίκων, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου).

Ο 29χρονος πρωταθλητής ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη διεκδίκηση του πρώτου από τα τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια που καλείται να κερδίσει μέσα σε διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον προκριματικό της “Melbourne Arena” ήταν ασυναγώνιστος και με 15,058 βαθμούς είχε την υψηλότερη βαθμολογία στους κρίκους με μεγάλη διαφορά, μπαίνοντας πανηγυρικά στην προνομιούχο οκτάδα.

Κέρδος για τον Πετρούνια είναι και η επιστροφή του σε επιδόσεις άνω των 15 βαθμών, για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση του Νοεμβρίου του 2018, στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι πλέον ξαναβρίσκει τον καλύτερο εαυτό του.

Στον τελικό του Σαββάτου 22/02 (09:00-12:00 ώρα Ελλάδας, COSMOTE SPORT 9HD), ο Έλληνας εκπρόσωπος θα αγωνιστεί 5ος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ, βάσει κλήρωσης.
Αντίπαλοί του θα είναι, κατά σειρά πρόκρισης, οι Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,700 β.), Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν, 14,633 β.), Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος, 14,500 β.), Κιου Τσουνγκ Νγκ (Χονγκ Κονγκ, 14,333 β.), Χαμζά Γιλμάζ (Τουρκία, 13,200 β.), Ντέβι Ντάισον (Νέα Ζηλανδία, 13,033 β.), Ρικ Γιάκομπς (Ολλανδία, 12,766 β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ