Πετρούνιας: «Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο»

Πετρούνιας: «Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο»

Την πεποίθηση ότι θα στεφθεί νικητής στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης της Μελβούρνης εξέφρασε ο πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας.

Την πεποίθηση ότι θα στεφθεί νικητής στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης της Μελβούρνης εξέφρασε ο πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την άνετη πρόκρισή του στον τελικό του Σαββάτου (22/02) με την υψηλότερη βαθμολογία και μάλιστα με τεράστια διαφορά (15,058 β. έναντι 14,700 β.) από τον δεύτερο.

«Έχω πίστη ότι το Σάββατο στον τελικό των κρίκων θα ανέβω στο βάθρο του νικητή και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό ύμνο της πατρίδας μας. Περιμένω από τον Ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει δυνατό «παρών» στο «Melbourne Arena» Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάρω την πρωτιά στη Μελβούρνη και στην συνέχεια στα υπόλοιπα δύο παγκόσμια κύπελλα, στο Μπακού και στην Ντόχα, ώστε να κερδίσω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο 29χρονος «άρχοντας των κρίκων» στον δημοσιογράφο Μπιλ Ρουμελιώτη της ομογενειακής εφημερίδας «Ελληνικός Κήρυκας».

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής θα χρειαστεί το χρυσό μετάλλιο στη Μελβούρνη, αλλά και στις αντίστοιχες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν τον Μάρτιο σε Μπακού και Ντόχα, με μέσο όρο βαθμολογιών πάνω από 15,166 β. στους τελικούς, προκειμένου να κατακτήσει αυτόματα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει επίσης κάποιες πιθανότητες πρόκρισης ως επιλαχών, σε συνάρτηση όμως με άλλους παράγοντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ