Χρυσός στο «3o Euro Cup» ο Τσανικίδης!

Ο αθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε το «3ο Euro Cup» που διεξήχθη στη Βοσνία καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 69 κιλών.


Χρυσός στο «3o Euro Cup» ο Τσανικίδης! | to10.gr

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τσανικίδης ο οποίος κατέκτησε το «3ο Euro Cup» που διεξήχθη στη Βοσνία καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 69 κιλών.

Το μεγάλο στοίχημα του… καλοκαιριού λέγεται Γκιγιέρμε

Ο αθλητής του Ολυμπιακού αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Εθνικής με απολογισμό τριών νικών σε ισάριθμα ματς έφτασε στο μεγάλο τελικό του τουρνουά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Για να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης χρειάστηκε να νικήσει στον πρώτο αγώνα τον αθλητή των ΗΠΑ Oshaugnessy Dudley (Santa Lucia) στα σημεία, στη συνέχεια τον Savkovic Stefan από το Μαυροβούνιο και στο τελικό τον Ρώσο, Vadim Musaev στα σημεία.

Πλέον η προσοχή του πρωταθλητή του Ολυμπιακού στρέφεται στη συνέχεια της καλής προετοιμασίας για την επικείμενη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Αγγλία και από την οποία θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ