Τα διπλά των Ελλήνων αθλητών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21

Τα διπλά των Ελλήνων αθλητών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21

Το 4ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης αθλητών και αθλητριών έως 21 ετών πλησιάζει και η Ελλάδα ετοιμάζεται για δυνατή εκπροσώπηση με δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Το 4ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης αθλητών και αθλητριών έως 21 ετών πλησιάζει και η Ελλάδα ετοιμάζεται για δυνατή εκπροσώπηση με δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Στη σπουδαία ετήσια διοργάνωση, που θα γίνει στο Βαραζντίν της Κροατίας από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου, θα πάρουν μέρος ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Δημήτρης Κορδούτης και η Ελισάβετ Τέρπου και τις τελευταίες ημέρες ξεκαθάρισαν και τα ζευγάρια για τα αγωνίσματα του διπλού. Τα παιδιά θα έχουν πλήρη δράση στα ατομικά αγωνίσματα με εξαίρεση την απουσία του Σγουρόπουλου στο διπλό μικτό. Σημειωτέον ότι ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας έχει αγωνιστεί σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα U21, ενώ η Τέρπου και ο Κορδούτης έχουν τη χαρά και την τιμή να συμπεριλαμβάνονται πρώτη φορά στους συμμετέχοντες.

Στα αγωνίσματα του διπλού οι Έλληνες αθλητές εξασφάλισαν δυνατές συνεργασίες και με ξένους αθλητές. Στο διπλό Νέων ανδρών ο Σγουρόπουλος θα συγκροτήσει δίδυμο με τον αριστερόχειρα Ρώσο Λεβ Κάτσμαν. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί στον θεσμό με δύο ακόμη εξαιρετικούς Ρώσους διεθνείς τον Βλαντιμίρ Σιντορένκο και τον Αρτούρ Αμπούσεφ.

Ο Κορδούτης θ’ αγωνιστεί με τον Ρουμάνο Μπογκντάν Σινγκεορτζάν, τον αδερφό της Αρίνα, η οποία στη φετινή αγωνιστική περίοδο μετείχε στην ελληνική Α1 με τη φανέλα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά.

Στο διπλό Νέων γυναικών η Τέρπου θα κάνει δίδυμο με μία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα παίξει με τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία, η οποία το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο στο απλό κορασίδων.

Τέλος, ελληνικό θα είναι το ζευγάρι στο διπλό μικτό με τον Κορδούτη και την Τέρπου. Οι πρωταθλητές μας θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο Σ.Ε.Φ,. καθώς η Τέρπου ανάρρωσε και μετείχε το Σάββατο και στα παιχνίδια της Α1, ενώ ο Σγουρόπουλος επρόκειτο να γυρίσει το βράδυ στην Αθήνα από τη Γερμανία, όπου προέρχεται από νικηφόρο ματς με τη Γκρενζάου (ο ίδιος κατέβαλλε τον Βέλγο Ρόμπιν Ντεβός).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ