Ιστιοπλοΐα: Στο Ιέρ η τελευταία εσωτερική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, λόγω κοροναϊού

Ιστιοπλοΐα: Στο Ιέρ η τελευταία εσωτερική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, λόγω κοροναϊού

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε τη μετάθεση της τελευταίας εσωτερικής πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Γένοβα στο Ιέρ της Γαλλίας, λόγω της τεράστιας αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ιταλία.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα (6/3) τη μετάθεση της τελευταίας εσωτερικής πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Γένοβα στο Ιέρ της Γαλλίας, λόγω της τεράστιας αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ιταλία.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΙΟ εκφράζει την ευχή η παγκόσμια ομοσπονδία να αλλάξει τόπο διεξαγωγής στον αγώνα που θα διεξαχθεί το διάστημα 11-19 Απριλίου στη Γένοβα και από τον οποίο θα κριθούν οι τελευταίες δέκα προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Καταλήγοντας, η ΕΙΟ τονίζει ότι, σε διαφορετική περίπτωση, θα επιτρέψει τη συμμετοχή στον αγώνα στη Γένοβα σε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό «ραντεβού» του πλανήτη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα γίνει «με προσωπική τους ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ