Πινκ Πονγκ: Ακυρώθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά του Μετσόβου

Πινκ Πονγκ: Ακυρώθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά του Μετσόβου

Πολύ αρνητική εξέλιξη για το αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Μετσόβου, που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της ηπειρώτικης κωμόπολης.

Οι αγώνες ακυρώθηκαν «με μονομερή απόφαση του δημάρχου Μετσόβου Κωνσταντίνου Τζαφέα, ο οποίος φοβάται εξάπλωση του κορωνοϊού», όπως υπογραμμίζει η σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Ο δήμαρχος δεν παραχωρεί το γυμναστήριο και οι αγώνες ματαιώνονται με δική του ευθύνη, όπως επίσης τονίζεται στην τοποθέτηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

«Με μονομερή του απόφαση ο δήμαρχος Μετσόβου κ. Κωνσταντίνος Τζαφέας ακύρωσε τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Μέτσοβο 2020, επειδή φοβάται εξάπλωση του κορωνοϊού !!!!!!!. Ο κ. Τζαφέας δεν μας παραχωρεί το ΚΓ Μετσόβου ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Προφανέστατα η ομοσπονδία εκτιμά ότι μπορούσαν να παρθούν εγκαίρως μέτρα πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Sars-Cov-2, όπως συνέστησε το υπουργείο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να γίνει κανονικά η διοργάνωση. Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε ότι μετά τις κεντρικές οδηγίες ο δήμος δεν προλάβαινε αντικειμενικά «να απολυμάνει τους αθλητικούς χώρους και δη το δημοτικό γυμναστήριο, καθώς πρέπει να παραμείνει κλειστό μετά την απολύμανση από ειδικό συνεργείο, που δεν υπάρχει στο Μέτσοβο και πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τα Γιάννενα».

Το χειρότερο για τους αθλητές και τους συνοδούς είναι ότι ο δήμος ακύρωσε τη διοργάνωση την τελευταία στιγμή κι ενώ το πρωί ορισμένες αποστολές είχαν ήδη πάρει τον δρόμο για τους αγώνες ξοδεύοντας χρόνο και χρήματα, ενώ βέβαια χαλάει το πρόγραμμα των αναπτυξιακών, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για μετάθεση του τουρνουά…

Αργότερα σήμερα η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει όλα τα παράβολα συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα Μετσόβου ή εφόσον το επιθυμούν τα σωματεία μπορεί να γίνει συμψηφισμός με το ανοιχτό πρωτάθλημα Δερβενίου. Το τουρνουά στην Κορινθία είναι να γίνει σε δύο βδομάδες (21-22/03) κι έχει ανοίξει το σύστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής…

Τέλος, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της την ανταλλαγή emails με τον δήμο μετά την πρώτη ειδοποίηση το απόγευμα της Πέμπτης από τον Κωνσταντίνο Τζαφέα ότι κρίνει σκόπιμη την αναβολή-μετάθεση του ανοιχτού πρωταθλήματος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα στοιχεία στη διεύθυνση  http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5432:sxetika-me-tin-akyrosi-tou-panelliniou-anoixtoy-anaptyksiakoy-metsovou&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ