Η ομοσπονδία Καράτε καλύπτει για πρώτη φορά τα έξοδα των αθλητών

Η ομοσπονδία Καράτε καλύπτει για πρώτη φορά τα έξοδα των αθλητών

Λύση στο πρόβλημα που απασχολούσε εδώ και χρόνια τους αθλητές, φαίνεται πως δίνει η νέα διοίκηση της Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΛΟΚ τα έξοδα της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν (Μπακού, 25-29 Μαρτίου) την οποία στελεχώνουν 13 αθλητές. Μαζί με τους προπονητές, τον γιατρό, τον διεθνή κριτή και τον τεχνικό σύμβουλο, η αποστολή ανέρχεται σε 20 άτομα.

Έτσι, η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Θοδωρή Σιετή, δίνει λύση σε ένα μείζον πρόβλημα που ταλαιπωρούσε αθλητές και προπονητές. Ειδικά στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οι συμμετέχοντες καλούνταν να καλύψουν εξ ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής, ενώ στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το 2018 στη Μαδρίτη, η τότε διοίκηση είχε καλύψει τα έξοδα, αλλά στην αποστολή βρίσκονταν μόλις πέντε αθλητές. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Θ. Σιετής, ως προσκεκλημένος του Αντόνιο Εσπινός, του Ισπανού προέδρου της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω μπορεί να αποδειχθούν μάταια, εάν η διοργάνωση αναβληθεί λόγω κοροναϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ