Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καϋμενάκης: «Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μία λογική και επιβεβλημένη απόφαση»

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΑΒ Φώτη Καϋμενάκη για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Καϋμενάκης: «Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μία λογική και επιβεβλημένη απόφαση» | to10.gr

Υπέρ της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων τάχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ, Φώτης Καϋμενάκης, κρίνοντας την απόφαση ως σωστή, λογική και επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΑΒ Φώτη Καϋμενάκη για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων:

«Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση παρ’ όλα αυτά ήταν μία σωστή, λογική και επιβεβλημένη απόφαση πού έπρεπε να είχε ληφθεί νωρίτερα. Η ΔΟΕ θα έπρεπε να είναι θεματοφύλακας απέναντι στα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων και να πρωτοστατεί σε γεγονότα πού αφορούν την υγεία όλης της ανθρωπότητας.

Για κανένα λόγο δεν έπρεπε να ρισκάρει, πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται στον βωμό τού χρήματος και των συμφερόντων. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2021 ας αποτελέσουν εφαλτήριο για μία μεγάλη γιορτή όλης της ανθρωπότητας.

Σε ότι αφορά την Ολυμπιακή Φλόγα έχουμε το προνόμιο ως χώρα τής μοναδικότητας σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να την προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Μιας και έγινε η αφή και παράδοση σίγουρα σε λάθος χρόνο, θα πρέπει ως το 2021 να παραμείνει σε εμφανές σημείο για όλο τον κόσμο, αυθεντική και ζωντανή συμβολίζοντας έτσι την ελπίδα».