Μπότας: «Είχαμε μία σπάνια ευκαιρία»

Μπότας: «Είχαμε μία σπάνια ευκαιρία»

Ο Φιλανδός οδηγός της Mercedes εξήγησε πως διαχειρίστηκε τον χρόνο του στη διάρκεια της καραντίνας.

Να εκμεταλλευτεί τον προσωπικό χρόνο που προέκυψε από την καραντίνα προσπαθεί ο Βάλτερι Μπότας. Ο Φιλανδός οδηγός της Mercedes έκανε λόγο για μία σπάνια ευκαιρία και ο ίδιος την αξιοποίησε για να βελτιωθεί σε πολλά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, ο Μπότας ανέφερε:

«Είναι πολύ ειδικές οι περιστάσεις που ζει όλος ο κόσμος και εμείς μαζί, στη Formula 1. Είναι μια σπάνια ευκαιρία που έχουμε χρόνο για να κάνουμε πράγματα που σε κανονικές συνθήκες, δεν προλαβαίναμε. Αυτός ο επιπλέον χρόνος είναι μια ευκαιρία να χτίσεις τη φυσική κατάστασή σου για να έχεις πραγματικό πλεονέκτημα και να δουλέψεις πάνω στην πνευματική άσκηση, ώστε να είσαι και εκεί σε φόρμα. 

Πραγματικά προσπαθώ να πάρω τα περισσότερα από όλο αυτό και να είμαι πιο δυνατός από ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι κάθε οδηγός έκανε το ίδιο. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος από ποτέ, να περάσω στο επόμενο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της σπάνιας ευκαιρίας. Είναι μοναδικό και απλά προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα μπορώ. Όταν τα πράγματα γυρίσουν στο κανονικό θα χρειαστείς αυτή την πνευματική δύναμη και τις γεμάτες μπαταρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ