Διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο από την ΕΙΟ

Διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο από την ΕΙΟ

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας θα διοργανώσει διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της Ομοσπονδίας που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ και πρέπει να τηρείται πιστά από τους ομίλους για προπονήσεις και αγώνες.

Ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Λευκάδα στη συνδιάσκεψη της ΕΙΟ με τα σωματεία της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και υλοποιείται άμεσα αύριο Παρασκευή. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας θα διοργανώσει διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της Ομοσπονδίας που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ και πρέπει να τηρείται πιστά από τους ομίλους για προπονήσεις και αγώνες.

Η σωστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου είναι αναγκαία προϋπόθεση ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Ιστιοπλόοι, προπονητές και μέλη των διοικήσεων των σωματείων.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει από τον πρόεδρο του Ι.Ο Χανίων Τάσο Νικολάου, ο οποίος είναι χειρούργος οδοντίατρος και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ. Θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω Live Streaming κι όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω του Messenger.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ