Στον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Νανιτζανιάν (vid)

Στον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Νανιτζανιάν (vid)

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν συνέτριψε τον Τούρκο πρωταθλητή μέσα στην έδρα του (στην Αττάλεια) και τον άφησε εκτός σημερινού τελικού!

Ο πρωταθλητής μας ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον αγώνα και πήρε την ψυχολογία του Μουτζαχίντ Ιλγιάς, ο οποίος στα προηγούμενα παιχνίδια είχε δείξει αρκετά επιθετικός και μαχητικός.

Στο δεύτερο γύρο τα χτυπήματα μεταξύ των δύο αθλητών ήταν τρομακτικά, με τους δύο πυγμάχους να περνούν πολλά και δυνατά λακτίσματα. Στον τρίτο και τελευταίο γύρο μίλησε η ελληνική ψυχή του Βαγγέλη Νανιτζανιάν, καθώς παρά την κούραση ο αθλητής μας έδειξε καρδιά λιονταριού, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι τέλους και κατάφερε να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία με «Split Decision» 3-2 υπέρ του! Αυτή είναι η σημαντικότερη επιτυχία της ελληνικής πυγμαχίας την τελευταία δεκαπενταετία.

Σήμερα στο μεγάλο τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κικ μπόξινγκ ο «VanGun» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή του Αζερμπαϊτζάν Μαχάμεντ Αμπντουλάγιεφ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά σε Live Streaming και θα είναι ο τελευταίος τελικός της ημέρας με την έναρξή του να υπολογίζεται περίπου στις εννιά το βράδυ.

Μπορείτε να δείτε τη χθεσινή νίκη του πρωταθλητή μας στο παρακάτω βίντεο (από το 3:29:00 και μετά):

https://www.youtube.com/watch?v=ainmvi_BzmE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ