Μπιτς Βόλεϊ – Αποσύρεται η Καραγκούνη (pic)

Μπιτς Βόλεϊ – Αποσύρεται η Καραγκούνη (pic)

Η Πένυ Καραγκούνη ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποσύρεται από το μπιτς βόλεϊ.

«Όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν…», με αυτά τα λόγια της η Πένυ Καραγκούνη ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το μπιτς βόλεϊ. Η 28χρονη αθλήτρια, με ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε τους φίλους του αθλήματος, ενώ εξήγησε πως σταματάει το μπίτς βόλεϊ γιατί επιθυμεί αυτή τη στιγμή να πάρει έναν διαφορετικό δρόμο.

Η Πένυ Καραγκούνη πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνισή της σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ το 2013, που αντικατέστησε την Μαρία Τσιαρτσιάνη ως συμπαίκτρια της Βίκυς Αρβανίτη. Σπουδαία διάκριση για την 28χρονη αθλήτρια αποτέλεσε η πρώτη θέση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα το 2013, μαζί με τη Βίκυ Αρβανίτη, ενώ σημαντική στιγμή στην καριέρα της ήταν και  το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το  2013 στο Μερσίν της Τουρκίας.

Το 2015, που η Τσιαρτσιάνη επέστρεψε στο άθλημα, η Καραγκούνη μαζί με την  αποτέλεσε δίδυμο με την Ευαγγελία Χρήστου και κατέκτησαν την πρώτη θέση ως δεύτερη ομάδα του μπιτς βόλεϊ στο Continental Cup Round 1.

«Μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια διακοπή στο άθλημα, που λατρεύω τόσο πολύ, και να τραβήξω για την ώρα έναν λίγο διαφορετικό δρόμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ την καρδιά μου τους λίγους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που με υποτίμησαν, με μείωσαν και δε με σεβάστηκαν (μόνο λίγοι δεν είναι), γιατί απ’ όλες τις αντιξοότητες έχτισα τη νοοτροπία που έχω σήμερα. Ήταν τιμή που που αγωνίστηκα για το εθνόσημο, ελπίζω να έχω την ευκαιρία και να υπάρχουν και οι συνθήκες να το πραγματοποιήσω ξανά.
Σας ευχαριστώ όλους…,
Συνεχίζουμε δυνατά!», ήταν το μήνυμα της Ελληνίδας αθλήτριας.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ