ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Σεϊρεκίδη

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Σεϊρεκίδη

Οι Ασπρόμαυροι απέκτησαν τον 25χρονο πλέι μέικερ – Διετές το συμβόλαιο  που υπέγραψε.

Την απόκτηση του Λευτέρη Σεϊρεκίδη ανακοίνωσε την Δευτέρα το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με τον 25χρονο πλέι μέικερ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη διετούς συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Σεϊρεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1995, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 187cm.

Μέλος των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, ο Λευτέρης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε ηλικία 16 ετών, όταν και πραγματοποίησε συμμετοχή με την φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι αγωνιστικές περίοδοι 2012-13 και 2013-14 τον βρήκαν στην ΧΑΝΘ, για να ανηφορίσει στη συνέχεια στον Φοίβο Συκεών την περίοδο 2014-15.

Οι καλές του εμφανίσεις με την φανέλα του Φοίβου, του έδωσαν μία ευκαιρία στον Διομήδη Άργους, στον οποίο οι εμφανίσεις του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην τότε πορεία της ομάδας.

Την σεζόν 2016-17 μεταγράφεται στον Αερωπό Έδεσσας, όντας ήδη διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων-Νέων-Ανδρών της χώρας μας, σε 23 επίσημους αγώνες.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε το δρομολόγιο «Έδεσσα-Βέροια» για να αγωνιστεί με την φανέλα του τοπικού, Φίλιππου.

Το μεγάλο βήμα της καριέρας του ήρθε τις σεζόν 2018-19 και 2019-20, όταν η «πόρτα» του εξωτερικού χτύπησε δυνατά. Η βελγική, Τόνγκερεν, θα κάνει δικό της τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, με τον ίδιο να «γεύεται» τις πρώτες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό χάντμπολ.

Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, επιστρέφει στο «σπίτι» του γεμάτος εμπειρίες, τόσο σε συλλογικό όσο και σε Εθνικό επίπεδο.

Μετά την έναρξη συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στον ΠΑΟΚ. Μετά από δυο χρόνια απουσίας μου από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνιζόμουν στο εξωτερικό, πήρα τη σημαντική απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα, φορώντας τα ασπρόμαυρα. Σε μία δύσκολη σεζόν, μετά από την πρωτοφανή πανδημία που ξέσπασε παγκοσμίως, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Πάνο Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες «σπίτι» Λευτέρη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ