Παπασταμάτης : «Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα έχει ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο 3.500 – 4.000 θέσεων»

Παπασταμάτης : «Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα έχει ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο 3.500 – 4.000 θέσεων»

Σπουδαία είδηση από τον διοικητικό ηγέτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ που προανήγγειλε ιδιόκτητο κλειστό για το τμήμα, σε δύο χρόνια.

Εκτός από τις μεταγραφές και τη δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης, έχει στα σκαριά τη δημιουργία ιδιόκτητου κλειστού που θα αποτελέσει το σπίτι για το τμήμα.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στη Real News της Κυριακής ο Παπασταμάτης, σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα έχει ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο 3.500 – 4.000 θέσεων.

Αναλυτικά:

«Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με το χάντμπολ, διότι αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο την ΑΕΚ. Το 2016 μου το πρότεινε ο κ. Αλεξίου, το αποδέχθηκα κι έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή περιπέτεια. Και μπορεί από οικονομικής άποψης να μοιάζει με φθορά, αφού δεν υπάρχουν έσοδα, όμως από την άλλη η ευχαρίστηση είναι μεγάλη το να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και με το οποίο έχεις μεγαλώσει. Πλέον η ΑΕΚ, και το λέω με βεβαιότητα, έχει πετύχει και να τη σέβονται και, με την καλή έννοια πάντα, να την φοβούνται, η δε εξέλιξή της θεωρώ πως θα είναι ακόμη σπουδαιότερη στο μέλλον.

Και μετά από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύψιστη φιλοδοξία μας είναι η κατασκευή νέου γηπέδου. Διότι μπορεί τα μεγάλα ονόματα που έρχονται να τιμούν την ομάδα μας και γενικότερα το χάντμπολ στη χώρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τη δημιουργία του νέου μας σπιτιού χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων, που θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και στο οποίο θα φιλοξενείται η Εθνική. Σε μια διετία θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά, τα έργα μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους δεν θα είναι μεγαλύτερο των 12-18 μηνών. Για την ώρα, θα επιμηκύνουμε τη συνεργασία μας με το Ολυμπιακό στάδιο και στόχος μας εκτός των εγχώριων τίτλων βεβαίως, το ευρωπαϊκό κύπελλο, για το οποίο θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ