ΑΕΚ : Σήκωσε το διορισμένο από την ΟΧΕ

ΑΕΚ : Σήκωσε το διορισμένο από την ΟΧΕ

Πανηγύρισαν τον τίτλο που τους έδωσε σκανδαλωδώς η ομοσπονδία. Η ΟΧΕ τον περασμένο Μάιο διέκοψε τη διοργάνωση λόγω κορωνοϊού και διόρισε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ, παρότι υπήρχε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Σκάνδαλο. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει όσα συνέβησαν πέρσι στο πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών, με την ομοσπονδία να διακόπτει τη διοργάνωση και να διορίζει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Η ομοσπονδία έβαλε λουκέτο στο πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού και χάρισε τον τίτλο στην Ενωση, παρότι στην κορυφή της βαθμολογίας υπήρχε ισοβαθμία ανάμεσα στους Κιτρινόμαυρους και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είχαν τους ίδιους βαθμούς, παρόλα αυτά η ΟΧΕ έδωσε ετσιθελικά τον τίτλο στην ΑΕΚ. Με διαταγή. Εκτός αγωνιστικών χώρων και όχι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, όπως θα έπρεπε κανονικά να γίνει.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον ελληνικό αθλητισμό, το οποίο μάλιστα στην ΑΕΚ πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Ναι, καλά διαβάστε. Πανηγύρισαν ένα σκάνδαλο. Οι Κιτρινόμαυροι πριν το σημερινό παιχνίδι με τον Διομήδη έκαναν… φιέστα στην αίθουσα του ΟΑΚΑ «Γ. Κασιμάτης». Ένα πρωτάθλημα, που τους χάρισε η ομοσπονδία, η οποία διέκοψε το πρωτάθλημα και δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να παίξει στους τελικούς και να διεκδικήσει τον τίτλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, όταν κυριάρχησε στις μάχες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πήρε δύο σερί νταμπλ. Μια ομοσπονδία, η οποία μπορεί να διέκοψε το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια έδωσε το «οκ» και διεξήχθησαν κανονικά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Μια παρωδία, με την υπογραφή της ΟΧΕ και των παραγόντων της, που ετσιθελικά διόρισαν πρωταθλήτρια την Ενωση.

Η ομοσπονδία με διαδικασίες – εξπρές έβαλε λουκέτο στη διοργάνωση και έδωσε τον τίτλο στην ΑΕΚ, αλλά ακόμα περιμένουμε να μάθουμε την τιμωρία της Ενωσης για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της (!!!) στον τελικό με τον Ολυμπιακό το 2019. Ενας χρόνος μετά και ακόμα οι Κιτρινόμαυροι είναι ατιμώρητοι. Μια υπόθεση για την οποία παραιτήθηκαν δύο δικαστές. Ούτε ένας, ούτε δύο μήνες, αλλά ένας χρόνος έχει περάσει (!!!) και η Ενωση παραμένει ατιμώρητη για τα επεισόδια στην αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Μια υπόθεση, για την οποία υπό κανονικές συνθήκες, θα της είχαν αφαιρεθεί βαθμοί από το περσινό πρωτάθλημα, άρα δεν θα υπήρχε και ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Ένα μπάχαλο, με την ομοσπονδία να κοιτάζει αμέτοχη και το μόνο που τη νοιάζει είναι να διορίσει πρωταθλήτρια. Η ισονομία και η δικαιοσύνη είναι άγνωστες λέξεις για την ΟΧΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ