Δημητρούλιας : «Καθαρίσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι» (Vid)

Δημητρούλιας : «Καθαρίσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι» (Vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

H AEK πήρε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο χάντμπολ απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν πρεμιέρα δεν είχαμε εικόνα από τον αντίπαλο γιατί έκανε κλειστή προετοιμασία. Προετοιμαστήκαμε καλά και εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί. Χαίρομαι που έπαιξαν όλα τα παιδιά. Μας δίνει χρόνο να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ο κύριος Παπασταμάτης είναι οπαδός και φίλος αυτής της ομάδας. Όσο αυτός ο άνθρωπος έχει όρεξη, η ομάδα θα πηγαίνει μπροστά. Καθαρίσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι. Αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι στην πρώτη περίοδο παίξαμε άμυνα. Η άμυνα μας έδωσε και εύκολα γκολ. Το πιο καθοριστικό στοιχείο ήταν η ενέργεια και η άμυνά μας. Ενώ έχουμε επιθετικό ταλέντο, θα πατάμε πάνω στην άμυνά μας για να παίρνουμε νίκες».

Για τον Ουγκάλδε: «Το εξαιρετικό με τον Κριστιάν είναι ότι ενώ έχει μία μεγάλη καριέρα είναι σεμνός. Είναι δάσκαλος και ηγέτης για όλους τους παίκτες. Με τέτοιες κινήσεις έχουμε θέση στο ευρωπαϊκό στερέωμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ