Δημητρούλιας : «Το σκορ μας επιτρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση»

Δημητρούλιας : «Το σκορ μας επιτρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε την ήττα στη Ρουμανία.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα (28-23) στη Ρουμανία από τη CSM, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δηλώνει σίγουρος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο έτοιμη στη ρεβάνς της Αθήνας.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι κακές επαφές μας στην άμυνα και η αποτελεσματικότητα των αντιπάλων δεν μας επέτρεψαν να βρούμε ρυθμό. Στην επανάληψη, η άμυνα ανέβασε κατά πολύ την αποτελεσματικότητα της, αλλά, τα πολλά λάθη στην αντεπίθεση και επίθεση όπως και συνολικά τα πολλά χαμένα σουτ δεν μας επέτρεψαν να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το ματς, παρότι φθάσαμε και στο 1 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με δυνατότητα να ισοφαρίσουμε.

Ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου, εμείς ξέρουμε την ομάδα μας και ξέρουμε ότι κάναμε ένα κακό ματς. Στο τέλος της μέρας το σκορ μας επιτρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση και ο αθλητικός εγωϊσμός μας θα λειτουργήσει ώστε να την διεκδικήσουμε. Είναι περιττό να μιλάμε για έλλειψη αγώνων. Εχουμε άλλα 2 ημίχρονα με την εμπειρία, πλέον, του πρώτου 60λεπτου», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στο greekhandball.

Με τη σειρά του, ο εξτρέμ της ΑΕΚ Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό φάνηκε στα χαμένα εξάμετρα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε και είμαστε σίγουροι πως ενωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται είναι η ευκαιρία μας και πρέπει να το αποδείξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ