Με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση η ΑΕΚ

Με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη ρεβάνς με τη CSM Βουκουρεστίου όπου κυνηγάει την ανατροπή του 28-23 στη Ρουμανία.

Την CSM Bucuresti υποδέχεται αύριο (21/02, 18:00) η ΑΕΚ στο πλαίσιο του επαναληπτικού της ήττας με 28-23 στην Ρουμανία για τη Φάση των «16» του EHF European Cup. Η Ένωση θέλει να ανατρέψει την ήττα με 5 τέρματα εκτός έδρας και να κατακτήσουν την πρόκριση στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το COSMOTE TV 6HD και από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του Δικεφάλου τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «H CSM είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται σε ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα, όμως εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο αγώνα. Εκτιμώ ότι καθορίσαμε περισσότερο την έκβαση του αγώνα, παρά η καλή απόδοση του αντιπάλου. Και το ίδιο εκτιμώ ότι θα συμβεί αύριο. Για εμένα το σημαντικότερο ήταν να ηρεμήσουμε και να κατανοήσουμε τι συνέβη την περασμένη Κυριακή, γιατί αυτό θα είναι και ο οδηγός μας για το τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Η ομάδα μπήκε σε μία υγιώς εννοούμενη εσωστρέφεια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και δουλέψαμε τακτικά και πνευματικά την προσέγγιση αυτού το αγώνα. Ο ρυθμός, η διάρκεια και η τακτική πειθαρχία, είναι τα στοιχεία που εφόσον καταθέσουμε επαρκώς θα μας δώσουν την πρόκριση»

Η 48η ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ συνοδεύεται από μία μεγάλη… πρόκληση. Οι «κιτρινόμαυροι» κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα στοχεύουν στην πρόκρισή στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 5η φορά στην ιστορία του τμήματος, μετά τις 4 προκρίσεις στα Προημιτελικά του Challenge Cup (2011, 2018, 2019, 2020).

Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, η ΑΕΚ σε 24 εντός έδρας αγώνες μετράει 16 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες, ενώ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση με 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα. Στα γκολ, εντός έδρας η Ένωση έχει σημειώσει 746, ενώ έχει δεχθεί 596.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ