Λέμος : «Θέλουμε τρία τρόπαια, να γράψουμε ιστορία»

Λέμος : «Θέλουμε τρία τρόπαια, να γράψουμε ιστορία»

Ο Πάτρικ Λέμος μετά τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του EHF European Cup τόνισε ότι στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι η κατάκτηση των τριών τροπαίων.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του EHF European Cup ο Πάτρικ Λέμος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση των τριών τροπαίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr:

Για το πως νιώθει για την πρόκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκρισή μας στα Ημιτελικά του EHF European Cup. Είμαστε στο σωστό δρόμο για να γράψουμε ιστορία τόσο στο ελληνικό χάντμπολ, όσο και για το Σύλλογο. Συνεχίζουμε όλοι να πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί να φτάσουμε στους Τελικούς και να κατακτήσουμε τον Τίτλο. Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να επιτύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι από την αρχή. Θέλουμε 3 τρόπαια! Στην Ευρώπη, όλα δείχνουν ότι αντίπαλός μας θα είναι η RK Gorenje. Βέβαια θέλουν άλλη μία νίκη για να περάσουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Δε μπορούμε να σκεφτόμαστε αντιπάλους. Σκεφτόμαστε προκλήσεις».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας. Μας υποστηρίζουν πάρα πολύ, ακόμα και μακριά από το γήπεδο. Ακόμα και από τα μηνύματα, λαμβάνουμε τεράστια αγάπη και υποστήριξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Μαζί έχουμε φτάσει ως εδώ και μαζί ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους υπεύθυνους της ομάδας, τους προπονητές και φυσικά στη διοίκηση. Όλοι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ