Δημητρούλιας : «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο ματς»

Δημητρούλιας : «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο ματς»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Γκορένιε όμως τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Σλοβενίας.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ επί της Γκορένιε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο προπονητής της Ένωσης έδωσε τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες του ωστόσο τόνισε πως η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς (24/4).

Όσα είπε ο Δημητρούλιας:

«Να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον αντίπαλο. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι υψηλού επιπέδου με παίκτες μεγάλων προδιαγραφών. Οι Σλοβένοι είναι μια τεράστια σχολή παίζει πολύ καλό χάντμπολ, έχουν υπομονή και σε αυτό έπρεπε να επενδύσουμε. Στην επίθεση πήγαμε καλά, βρήκαμε λύσεις. Η άμυνα θέλει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.

Επιθετικά είναι από τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει, φάνηκε με πόσο υπομονή έψαχναν το γκολ. Θέλαμε τη νίκη αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο και τώρα θα πρέπει να μας κερδίσουν αυτοί για να προκριθούν. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Έχουμε πολλά περισσότερα πράγματα να βελτιώσουμε με τον ερχομό των δύο νέων παικτών. Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο ματς θα πάμε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη που στο βάθος θα δείχνει τελικό».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: «Περισσότερες δικές μας επεμβάσεις, καλύτερες καλύψεις στα πίβοτ και στο τρανζίσιον θα πρέπει να βρούμε περισσότερα γκολ. Επιθετικά είχαμε μια κοιλιά, αλλά ήταν αναμενόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ