Δημητρούλιας: «Το μυαλό μας είναι στον αυριανό τελικό, θα τα δώσουμε όλα»

Δημητρούλιας: «Το μυαλό μας είναι στον αυριανό τελικό, θα τα δώσουμε όλα»

Με το μυαλό ήδη στον τελικό η ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά την πρόκριση επί του Διομήδη Άργους.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και τόνισε πως ήδη το μυαλό όλης της ομάδας είναι σε αυτό το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Δημητρούλιας:

«Αρχικά να πω πολλά συγχαρητήρια στον Διομήδη, την ομάδα που με έχει αναδείξει. Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζω αντίπαλος με αυτή την ομάδα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και μας ανταγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν χάσαμε την ενέργεια μας και δεν κάμαμε τις… κοιλιές που στο παρελθόν έχει εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Το μυαλό μας είναι στον αυριανό τελικό, θα τα δώσουμε όλα, δεν σκεφτόμαστε την Ευρώπη, προέχει να φέρουμε αυτόν τον τίτλο στον σύλλογο».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κεδέρης είπε:

«Ο Διομήδης άξιζε απεριόριστο σεβασμό από εμάς. Είναι μια ομάδα που έχει να δώσει πολλά με νεανικούς παίκτες και αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παράγοντες του αθλήματος. Ήταν ένα ντέρμπι, πιστεύω ότι ήταν πρόωρος τελικός. Ήμασταν καλά διαβασμένοι γιατί στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μας έχουν κόψει βαθμούς. Αύριο είναι πιθανό να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Παπαντωνόπουλο και τον Μπόσκο για την μεταγραφή τους στο εξωτερικό, εύχομαι να έχουν μια πολύ καλή πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ