Γούσιος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κατέθεσαν ψυχή»

Γούσιος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κατέθεσαν ψυχή»

Ο Πάνος Γούσιος μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου (24-22) και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου (24-22) ο Πάνος Γούσιος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των ασπρόμαυρων:

«Θεωρώ ότι οι περισσότεροι περίμεναν υγιεινό περίπατο της ΑΕΚ,. Ξέρουμε ότι υστερούμε σε ποιότητα, ωστόσο, βγάλαμε ψυχή, καρδιά και παρόλο που χάσαμε, οι παίκτες μου έδωσαν το 200% των δυνάμεων τους, είμαι υπερήφανος για αυτούς.

Θέλω να δώ το βίντεο, αλλά, όταν για 12 λεπτά μία ομάδα παίζει με παίκτη παραπάνω και τελειώνει το ματς στο γκολ, με τις ποινές να είναι 9-3, θα ήταν διαφορετικό το σκορ αν υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση στα μαρκαρίσματα. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί, είχε το 95% στα προγνωστικά, όμως εμείς κάναμε κατάθεση ψυχής και το αξίζαμε. Στο πρωτάθλημα, αν πάμε στους τελικούς, θα είναι πιο δύσκολο, σε σειρά τριών αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ