Στη Μίκρα η προετοιμασία της εθνικής γυναικών χάντμπολ

Στη Μίκρα η προετοιμασία της εθνικής γυναικών χάντμπολ

Την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη για την προ-προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022, ξεκίνησε η εθνική ομάδα γυναικών χάντμπολ.

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών άρχισε στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη, την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεών της στην προ-προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει το διάστημα 4-6 Ιουνίου στο «Φιλίππειο» της Βέροιας τις αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο με αντιπάλους τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (4/6), τη Λετονία (5/6) και την Ιταλία (6/6). Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ, η οποία… χαρίζει στον «κάτοχό» της το «εισιτήριο» για τα κυρίως προκριματικά του EURO 2022 και τον 3ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν οι Ολλανδία, Γερμανία και Λευκορωσία.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο προπονητής της εθνικής γυναικών, Παναγιώτης Μεσσήνης, τόνισε: «Καλέσαμε πολλές νέες αθλήτριες και αυτό είναι πάντα στις προτεραιότητές μας, γιατί θέλουμε όλες οι κοπέλες να έχουν κίνητρο.

Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε ξανά στην σύνθεση μας την Λαμπρίνα (Τσάκαλου), αλλά και την Έλσα (Μάστακα) που μας έλειψαν στα προκριματικά του παγκοσμίου τον Μάρτιο. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε στην διάθεση μας την Ιωάννα Χριστοπούλου που βρίσκεται σε καραντίνα και την Άντζελα Καρέλα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Η αποστολή της εθνικής θα μεταβεί τη Δευτέρα στη Βέροια για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και εκεί θα ενσωματωθούν οι τρεις διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό (Τσάκαλου, Κεπεσίδου, Ζυγούρα).

Το πρόγραμμα του ομίλου της εθνικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/6
16:00 Ιταλία-Λετονία (OXE TV)
18:00 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη (ERTFLIX)

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/6
16:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ιταλία (OXE TV)
18:00 Λετονία-Ελλάδα(ERTFLIX)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/6
13:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Λετονία (OXE TV)
15:00 Ελλάδα-Ιταλία (ERTFLIX)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ