Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Μπουνέτα: «Θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα»

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Μπουνέτα: «Θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα»

Με την ολοκλήρωση της σεζόν και την κατάκτηση του τρεμπλ, ο Μάριν Μπουνέτα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Μάριν Μπουνέτα. Ο Κροάτης άσος που βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση του τρεμπλ, ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του πως αποχωρεί από την Ένωση της οποίας θα είναι πάντα υποστηρικτής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η δήλωση του Μπουνέτα:

«Επιτέλους, αυτή η τρελή σεζόν τελείωσε. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και να γράψουμε ιστορία για το κλαμπ και τους ανθρώπους. Το τρεμπλ είναι δικό μας!

Δυστυχώς, πρέπει να ενημερώσω ότι μετά από δύο χρόνια, αυτό είναι το τέλος της διαδρομής μου σε αυτή την απίστευτη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, καθώς μού δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας. Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ, επίσης, στο προπονητικό επιτελείο, στην διοίκηση, στους φιλάθλους και βεβαίως, ακόμα μεγαλύτερο, στους συμπαίκτες μου. Είμαι ευλογημένος που γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι οι φίλοι μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα! Σας ευχαριστώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ