Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τζωρτζίνης

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τζωρτζίνης

Το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Τζωρτζίνη.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 19χρονο Νίκο Τζωρτζίνη ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Handball Premier 2020-2021, συμβάλλοντας στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Νίκος Τζωρτζίνης ετοιμάζεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, σε μία σεζόν όπου υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μία πρόκληση για όλους μας, καθώς θα αγωνιστούμε και στο EHF European Cup. Με σκληρή δουλειά και θέληση, θεωρώ ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή και υγιή σεζόν για όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και διακοπές»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ