Δεύτερη νίκη για την ΑΕΚ στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Δεύτερη νίκη για την ΑΕΚ στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» σημείωσε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, επικρατώντας της Ανόρθωσης με 34-24

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Α. Παπασταμάτης», που διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Εκεί, η Ένωση επικράτησε με 34-24 της Ανόρθωσης, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Η ΑΕΚ από νωρίς επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 21-11. Ενώ, το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και σ΄το δεύτερο ημίχρονο, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν τελικά της κυπριακής ομάδας με 34-24.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Μπουκοβίνα, ο οποίος ήταν ασταμάτητος κάτω από τα δοκάρια και πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Σοφιάν Μπεντζιλαλί, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται στο 100%, αλλά πήρε μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Η Ανόρθωση έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του περσινού EHF European Cup, που κατέκτησε η Ένωση.  Στο 11ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε μια μικρή διακοπή αγώνα, λόγω τραυματισμού του Χρήστου Κεδέρη, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

ΑΕΚ – Ανόρθωση 34-24

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (2), Τζηράς (11), Νικολαΐδης (3), Μυλωνάς (2), Ηλιόπουλος (4), Πλάθα (1), Μόγια (4), Κοτσιώνης (1), Ουγκάλντε, Κεδέρης (5), Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου (1).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Μηνά, Νούνγκοβιτς, Μωραΐτης, Κωνσταντίνου, Κρητικός (3), Αργυρού (1), Ασβεστάς, Κωνσταντίνος, Χρήστος Αργυρού (4), Τότος (5), Ξενοφώντος, Παπακυπριανού (3), Νικηφόρου, Μιμίκος (1), Κεσίδης (5), Ναν (2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ