ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 22-26 (vid)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 22-26 (vid)

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στην Μίκρα, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 26-22 και να κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier.

Διπλό στη Θεσσαλονίκη και άλμα πρόκρισης στους τελικούς της Handball Premier για τον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, επικράτησαν στην Μίκρα του ΠΑΟΚ με 26-22, στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος. Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς και έπιασαν στην κορυφή την ΑΕΚ, με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 16 βαθμούς και πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ είναι τελικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην πρόκριση στους τελικούς. Οι Ασπρόμαυροι μάλιστα έχουν να δώσουν ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Ερυθρόλευκοι στο σημερινό παιχνίδι μπήκαν από την αρχή δυνατά και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ότι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν μια μεγάλη νίκη. Οι Πειραιώτες με γκολ του Παπαδόπουλου προηγήθηκαν με 6-4, ενώ λίγο αργότερα με τον Μοντόρο έφτασαν στο 9-6.

Η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη είχε κυριαρχήσει στις δύο πλευρές του γηπέδου και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +5 (11-16). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην αρχή του δεύτερου ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει τη διαφορά στα 7 γκολ (12-19). Σε εκείνο το σημείο οι Ερυθρόλευκοι έπαθαν μπλακ άουτ, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τα λάθη των Πειραιωτών και με ένα σερί 6-0 να μειώνει σε 18-19.

Οι Πειραιώτες όμως αντέδρασαν και απάντησαν με δικό τους σερί 5-1 και βρέθηκαν μπροστά με 24-19. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να παίρνει τη νίκη με 26-22 και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στου τελικούς της Handball Premier.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-6, 6-8, 7-9, 10-13, 11-16 (ημχ.), 12-17, 14-19, 18-20, 19-22, 19-24, 22-26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Κρητικός, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 1, Μπούντιτς, Κανδύλας 2, Μπάγιος 4, Παπαδόπουλος 4, Δομπρής 3, Αραπακόπουλος, Πασσιάς 4, Μοντόρο 2, Σαβούλιτσα 3, Μιχαηλίδης, Οστρούσκο 2, Μπάουερ

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Γιορανίδης, Δεληζάνος, Τσαμουρίδης 1, Παπάζογλου, Νικολαϊδης 2, Μέντουριτς, Μπάρμπας, Βαφείδης, Αποστόλου, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 4, Τριανταφυλλίδης 2, Στογιάνοβιτς 4, Τζωρτζίνης 6, Μισαηλίδης 3

Δίλεπτα: 3-5

Πέναλτι: 2/4-0/1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ