Μπέρχεμ – ΑΕΚ 18-32

Μπέρχεμ – ΑΕΚ 18-32

Η ΑΕΚ πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στο χάντμπολ, επικρατώντας με 32-18 της Μπέρχεμ στο Λουξεμβούργο στον επαναληπτικό του 32-25 της Αθήνας!

Μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup στο χάντμπολ πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 32-18 της Μπέρχεμ στο Λουξεμβούργο στον επαναληπτικό προημιτελικό των δύο ομάδων.

Η Ένωση που είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι με 32-25, έδειξε από το ξεκίνημα πως ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφερε να ξεφύγει από νωρίς, με το ημίχρονο να την βρίσκει μπροστά με επτά γκολ διαφορά (15-8).

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Γραμματικού ανέβασε «στροφές» και μετέτρεψε τον προημιτελικό σε περίπατο. Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αύξαναν διαρκώς τη διαφορά και έφτασαν στο τελικό 32-18.

Μετά το τέλος του αγώνα και την οριστικοποίηση της πρόκρισης οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έστησαν ένα «πάρτι» μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ που έκαναν το ταξίδι μέχρι το Λουξεμβούργο.

Η Ένωση στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Βίκτορ (Ρωσία)- Μαδέιρα (Πορτογαλία) με πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 21-22 Απριλίου και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ 28-29 Απριλίου.

ΜΠΕΡΧΕΜ – ΑΕΚ 18-32 (8-15ημχ.) 
ΜΠΕΡΧΕΜ (Αντρέι Γκουλμπίτσκι): Λισκάι, Ρέντινγκ, Καρπ, Γκούντεν 2, Στάιν 4, Πιέτρασικ 1, Βέγερ 2, Α. Μπιελ, Μορέιρα, Αλμέιδα, Γκεμάρε 3, Στούπαρ 3, Γκέρμπερ 1, Μπρίτνερ, Σμαλ, Λ. Μπιελ 2
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος 1, Πέρρος 3, Γεωργιάδης 1, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 3, Π. Νικολαΐδης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 6, Δομπρής 3, Βαμβακάς 1, Αργυρού 1, Βραζάλιτσα 5, Μυλωνάς
Διαιτητές: Σίρμπου – Σουπονίκοφ (Μολδαβία) Παρατηρητής: Ντουμπεντού (Γαλλία) Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 2/4-0/0 Κόκκινη: 50:29 Βαμβακάς (3 δίλεπτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ