Τέλος ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Με απόφαση του Σταμάτη Παπασταμάτη, ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, που θα συνεχίσει με άλλον προπονητή τη σειρά των τελικών

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, καθώς ο Σταμάτης Παπασταμάτης μπήκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Η ήττα από τους ερυθρόλευκους και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στους κιτρινόμαυρους, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, αποφάσισε την απόλυση του Έλληνα τεχνικού.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα ο Παπασταμάτης μπήκε στα αποδυτήρια πιο έξαλλος από ποτέ, με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι έξω.

Για παραπάνω από μισή ώρα μίλησε στους παίκτες, αναλαμβάνοντας φυσικά δράση για να αλλάξει άμεσα η κατάσταση και να μην χαθεί και αυτός ο τίτλος μετά από εκείνον του Κυπέλλου την περασμένη βδομάδα από την Πυλαία.

Ο Παπασταμάτης λοιπόν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του και παράλληλα, ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποτελεί παρελθόν. Ακόμα, ανακοίνωσε πως η ΑΕΚ θα πορευτεί στους υπόλοιπους τελικούς με άλλον προπονητή, το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ