Προπονητής της ΑΕΚ και επίσημα ο Αλβανός

Προπονητής της ΑΕΚ και επίσημα ο Αλβανός

Νέος προπονητής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ είναι ο Αλέξης Αλβανός.

Τον νέο προπονητή της, ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με τον Αλέξη Αλβανό να καλύπτει το κενό που έμεινε μετά την απομάκρυνση του Δημητρούλια, ο οποίος έφυγε… άρον άρον, έπειτα από την ήττα της Ένωσης κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Αλέξης Αλβανός. Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την πρόσληψή του στην πρώτη ομάδα. Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό ως πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας και έως τώρα προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας της Ακαδημίας μας, αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας.

Ο Αλέξης Αλβανός διετέλεσε βοηθός προπονητή από το 2019, αποτελώντας βασικό μέλος του τιμ που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος του 2020 και το τρεμπλ του 2021.

Παράλληλα, είναι προπονητής τόσο της ομάδας Εφήβων, όσο και της ομάδας Παίδων της Ακαδημίας μας, κατακτώντας διαδοχικούς τίτλους, τόσο στην ΕΣΧΑ, όσο και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αλέξη, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ