Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Πράξη δεύτερη στους τελικούς χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Πράξη δεύτερη στους τελικούς χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό της Handball Premier με την Ένωση πλέον να έχει νέο τεχνικό στο πάγκο μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Handball Premier κατάφερε να κάνει το break απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 29-26 και πλέον αναζητά τη νίκη για να πάρει το πάνω χέρι στους τελικούς με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό Handball Premier προχώρησε άμεσα στην αλλαγή προπονητή, καθώς απομακρύνθηκε ο Δημήτρης Δημητρούλιας και την θέση πήρε ο Αλέξης Αλβανός σε μια προσπάθεια να αλλάξει άμεσα το κλίμα στην ΑΕΚ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:15 το απόγευμα με τους τελικούς της Handball Premier να διεξάγονται στην Χαλκίδα, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3.

«Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό, έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αφενός, πρέπει να ετοιμαστούμε τακτικά, ώστε να είμαστε ευπροσάρμοστοι σε ό,τι καινούριο αντιπαρατάξει το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ και αφετέρου να ανταπεξέλθουμε στην ψυχολογική αντίδραση της ΑΕΚ, μετά από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το break που κάναμε στον πρώτο τελικό», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης.

Ο Αλέξης Αλβανός, από πλευράς ΑΕΚ, είπε: «Ενόψει του δεύτερου τελικού είχαμε τρεις μέρες χρόνο να δουλέψουμε με τους παίχτες μας. Υπήρχε 100% ανταπόκριση στα πράγματα που τους ζητήσαμε, καθώς η αγωνιστική τους εμπειρία και ικανότητα έδειξε άμεσα την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. Έχουμε όλοι πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ