Παπαβασίλης: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Παπαβασίλης: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Handball Premier, μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην Χαλκίδα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 22-21 της ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό της Handball Premier, έκανε το 2-0 στη σειρά και πλέον απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Παπαβασίλης, που ήταν ο MVP των Πειραιωτών, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκοι όταν βρέθηκαν πίσω με 14-10 και υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, είναι σημαντικό που αντιδράσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 14-10. Με ομαδική προσπάθεια, επιστρέψαμε, ανακάμψαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πήραμε το παιχνίδι, δεν επαναπαυόμαστε, μπαίνουμε στο γήπεδο πάλι αύριο, συνεχίζουμε τη δουλειά, τακτική, προπόνηση, για να ετοιμαστούμε για το 3-0. Στη νίκη σήμερα έδωσε μεγάλη βοήθεια και ο κόσμος μας, μας έδωσε ώθηση στην ανάκαμψη μετά το 14-10 και τους ευχαριστούμε πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ