Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-23 της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της Handball Premier, διαμόρφωσε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον «θρόνο» του…

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 25-23 της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της Handball Premier, διαμόρφωσαν το 3-1 στην σειρά των τελικών και κατέκτσησε τον φετινό τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Παπαβασίλη ο οποίος σκόραρε 9 τέρματα με το εκπληκτικό (9/9), αλλά και μια άμυνα που έτρωγε «σίδερα», δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Ένωση η οποία παραδίδει τα σκήπτρα.

O αγώνας 

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στον τελικό και με πρωταγωνιστή τον Παπαβασίλη έχτισε διαφορά δύο τερμάτων, όμως η ΑΕΚ αντέδρασε. Οι παίκτες του Αλβανού βρήκαν λύσεις στην επίθεση και κατάφεραν με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα να προηγηθούν με δύο τέρματα (7-9).

Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει άμεσα και με γκολ των Οστρούτσκο  και Παπαβασίλη έφερε το ματς στα ίσα. Οι δύο ομάδες πήγαν μαζί χέρι χέρι στο σκορ, με τους δύο «μονομάχους» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με (11-11).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Όμως και πάλι οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν την Ένωση να ξεφύγει.

Με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός «έτρεξε» ένα επιμέρους σκορ 5-1 για να μετατρέψουν το 17-19 σε 22-20.

Τα τελευταία λεπτά του τέταρτου τελικού είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, ωστόσο ο Γιώργος Καρασαββίδης και οι παίκτες του διατήρησαν την ψυχραιμία τους και το προβάδισμα τους για να φτάσουν με το τελικό 25-23 στην εξασφάλιση του φετινού τίτλου.

Τα πεντάλεπτα: 4-4, 5-5, 6-7, 7-9, 9-10, 11-11 (Ημ.); 13-14, 14-15, 16-17, 19-20, 25-23

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 9, Μπούντιτς 1, Κανδύλας 1, Μπάγιος 1, Παπαδόπουλος, Δομπρής 2, Δεληχρήστος, Αραπακόπουλος 2, Πασσιάς, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα, Μιχαηλίδης, Οστρούσκο 5, Μπάουερ

ΑΕΚ (Αλβανός): Aραμπατζής 2, Στεφάνοβιτς, Τζηράς 1, Σεβέλεφ, Νικολαΐδης, Λέμος 1, Άντζελιτς, Μυλωνάς 6, Μπουκοβίνας, Πλάθα 1, Μόγια 1, Κοτσιώνης 3, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε 2, Καλόμοιρος 1, Κεδέρης 4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ