Αλβανός: «Ήταν ματς με ένταση και κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Αλβανός: «Ήταν ματς με ένταση και κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρεις στις οποίες κρίθηκε ο τέταρτος τελικός της Handball Premier στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-23 της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της Handball Premier, με αποτέλεσμα να στεφθεί πρωταθλητής για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός χαρακτήρισε μεγάλη την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ζήτησε να δουν την επόμενη μέρα και να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση, με μεγάλες μάχες σε άμυνα και επίθεση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα γκολ, ενώ στην άμυνα είχαμε κρατήσει το πλάνο μας, στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν.

Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Το 2-0 ήταν ‘βαρύ’, τα παιδιά έδειξαν ότι το πιστεύουν και προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Προσπάθησα να βάλω τη δική μου ‘πινελιά’, αλλά δεν μπορούν να γίνουν και θαύματα σε τρεις εβδομάδες.

Στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη, υπάρχει η ήττα. Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνίστρια, μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει να έχει ένα λαμπρό μέλλον, όποιος και να την καθοδηγεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ