Παπαβασίλης στο «10»: «Πήραμε ένα πρωτάθλημα με όλες τις πιθανότητες εναντίον μας»

Παπαβασίλης στο «10»: «Πήραμε ένα πρωτάθλημα με όλες τις πιθανότητες εναντίον μας»

Ο MVP του τέταρτου τελικού με την ΑΕΚ, Γιώργος Παπαβασίλης, μίλησε στο «10» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τον συγκινητικό ερυθρόλευκο κόσμο, αλλά και για τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση νίκησε την ΑΕΚ και στον τέταρτο τελικό της Handball Premier με 25-23, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν σε μια πολύ δύσκολη χρονιά να φτάσουν στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας, να «σπάσουν» στο πρώτο ματς την έδρα της Ένωσης και με δυο νίκες ως τυπικά γηπεδούχοι να στεφθούν πρωταθλητές κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στο τέταρτο ματς των τελικών η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη είχε κορυφαίο του γηπέδου τον Γιώργο Παπαβασίλη, ο οποίος έκανε συγκλονιστική εμφάνιση έχοντας 9 τέρματα από τα 25 της ομάδας του και μάλιστα έχοντας 9 προσπάθειες! Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ «καθάρισε» το ματς και τον τίτλο για τους Πειραιώτες, παίρνοντας φυσικά και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Ο Παπαβασίλης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στους κιτρινόμαυρους μίλησε στο «10» για την τεράστια επιτυχία των ερυθρόλευκων, για την εμφάνιση του και το βραβείο του MVP, αλλά και για τον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Χαλκίδα για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο.

Ακόμα ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με όλες τις πιθανότητες εναντίον του, ενώ αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη από τον Μιχάλη Κουντούρη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «10»: 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το break στο πρώτο ματς: «Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα μπούμε στη σειρά των τελικών και θα βγάζαμε όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει όλη τη χρονιά. Σε μια δύσκολη χρονιά, που όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Εντέλει αυτό έγινε και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα».

Για το βραβείο του MVP και το τι έκρινε τους τελικούς: «Όσον αφορά το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος είμαι πολύ χαρούμενος. Φυσικά αυτό ήρθε μέσα από συλλογική προσπάθεια και ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Τι είναι αυτό που έκανε τη διαφορά στους τελικούς; Οι ομάδες είναι λίγο πολύ ισοδύναμες θεωρώ ότι ίσως το θέλαμε λίγο παραπάνω, είχαμε μεγαλύτερο πείσμα, κάναμε και το break στο πρώτο παιχνίδι και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να πάνε όλα όπως πρέπει και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια του κόσμου στο δεύτερο και στο τέταρτο ματς; «Και στο δεύτερο και στο τέταρτο ματς, ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Η παρουσία του στο γήπεδο ήταν κομβική για να διατηρήσουμε την έδρα μας και τελικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ συγκινητική και πήραμε ώθηση ειδικά στο τέταρτο ματς για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο».

Για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τη διοίκηση που κρατάει τον σύλλογο στο κορυφαίο επίπεδο: «Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Δεν είναι μόνο το χάντμπολ σε όλα αθλήματα κυνηγάει τίτλους και διακρίσεις παντού, ενώ η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη με την αμέριστη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη διατηρεί τον Ολυμπιακό σε κορυφαίο επίπεδο».

Για τους προσωπικούς του στόχους και τις φιλοδοξίες του: «Εγώ θέλω να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%, να συνεχίζω να βελτιώνομαι και να εξελίσσω το παιχνίδι μου και ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι η αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ