Ανακοίνωσε Λιάπη η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Λιάπη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νίκου Λιάπη, που επέστεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Στην Ελλάδα και στη Handball Premier επιστρέφει ο Νίκος Λιάπης. Ο 23χρονος διεθνής πίβοτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, μετά την εμπειρία του στο ισχυρό ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αντεμάρ Λεόν.

Διαβάστε επίσης: «Η Φενέρ επιστρέφει για Σεμέδο»

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύναψη της συμφωνίας με την Ένωση, ο Νίκος Λιάπης, τόνισε: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που μου ήρθε αυτή η μεγάλη ευκαιρία για να είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα, διότι θα είμαι σε μία νέα αρχή της ομάδας και μέλος στο χτίσιμο της. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας.

Φυσικά, πρόκληση αποτελούν και οι απαιτήσεις και οι στόχοι, που φέτος θα είναι το ίδιο μεγάλοι, όπως είναι κάθε χρόνο για την ΑΕΚ. Προφανώς, για εμάς, στόχος είναι το νταμπλ. Ειδικά μετά τις περσινές δυσκολίες που πέρασε η ομάδα. Το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η Ευρώπη έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, αλλά και για μένα προσωπικά.

Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι έρχομαι σε μία ομάδα, που έχει τεράστιο λαό, που τη στηρίζει πάρα πολύ στο άθλημά μας. Αυτό αρέσει πολύ και είναι σημαντικό για κάθε αθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Ο Λιάπης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φοίβο Συκεών για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Ολυμπιακό, Διομήδη Άργους και ΠΑΟΚ, ενώ εν συνεχεία έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ