Ανακοίνωσε Σόκολιτς η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Σόκολιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Κροάτη αριστερού ίντερ, Λούκα Σόκολιτς.

Νέα μεταγραφή για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Κροάτη αριστερού ίντερ, Λούκα Σόκολιτς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά και την ανυπομονησία του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει δει τον Μπερνάρντ να… οργιάζει ως «δεκάρι» και τον θέλει για εκεί

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκα Σόκολιτς. Ο 32χρονος (15/04/1990) διεθνής Κροάτης αριστερός ίντερ, ύψους 1,94 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Λούκα Σόκολιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μέντβεντσακ της Κροατίας, όπου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2011. Ακολούθησαν η Κόλντινγκ της Δανίας (2011-12) και η Εσκλιστούνα της Σουηδίας (2012-13), με τις οποίες αγωνίστηκε στα σαλόνια του EHF Cup. Την επόμενη τριετία φόρεσε τη φανέλα της Νέξε, επιστρέφοντας στην Κροατία. Mε την Νέξε κατέκτησε τρεις φορές τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ παράλληλα ήταν η αιχμή του δόρατος της ομάδας στο EHF Cup. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για τη γαλλική Ποντόλτ, όπου και έμεινε για 4 χρόνια, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση της ανόδου στην Λιγκ 1 (2018). Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Τουλούζ, φτάνοντας έως τους «16» του EHF European League, μένοντας εκτός συνέχειας από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Μπενφίκα, στη διαφορά τερμάτων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Λούκα Σόκολιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του κλαμπ και φυσικά την πόλη της Αθήνας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει σπουδαία πράγματα και να κερδίσει όλους τους τίτλους».

Λούκα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ