Τρίτη νίκη με καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, 34-20 τον Διομήδη

Τρίτη νίκη με καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, 34-20 τον Διομήδη

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 34-20 του Διομήδη στο προπονητήριο του ΣΕΦ.

Το «τρία στα τρία» στα φιλικά προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν έκανε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 34-20 του Διομήδη στο προπονητήριο του ΣΕΦ, παρουσιάζοντας για άλλη μία φορά θετικά στοιχεία.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης πραγματοποίησε νέες δοκιμές, σε πρόσωπα και σχήματα, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται για τον τελικό του Super Cup, στις 10/9, με αντίπαλο την Πυλαία. Επόμενο «τεστ» για τον Θρύλο την Τρίτη (30/8) στις 21:00, στην έδρα του Δούκα.

Διαβάστε επίσης: «Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Καμαρά» (pic)

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα. Ο Γκράτσαν άνοιξε το σκορ (28:27) στο ΣΕΦ, με τον Νιόκας και τον Βέμπερ να δίνουν προβάδισμα +3 (3-0) στον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφαρίστηκαν από τον Διομήδη, αλλά ο Σλαβούλιτσα έκανε το 4-3 και ο Γκράτσαν το 5-3 (22:47). Ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά στο +3 στο 14:50, με τον Παπαβασίλη να «βρίσκει» δίχτυα, για το 9-6. Ο νεαρός άσος, μάλιστα, οδήγησε τον Θρύλο στο +5 (13-8, 7:34), με τον Βέμπερ να «γράφει» το 15-10, τρία λεπτά πριν από το λήξη του ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό μπροστά με πέντε γκολ, αφού ο Οστρούτσκο έκανε το 16-11 (0:09) με εξαιρετική προσπάθεια!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του και ξέφυγε με +7 (19-12), με τρία διαδοχικά γκολ του Γκράτσαν. Στο 22:56, ο Σλαβούλιτσα έδωσε «αέρα» 10 τερμάτων στον Θρύλο, κάνοντας το 22-12, ενώ ο Βέμπερ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανέβασε τη διαφορά στο +11 (23-12, 20:20). Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έφτασε στο +13 (29-16), με τον Βέμπερ και τον Σλαβούλιτσα (30-17). Ο Πασσιάς έδωσε προβάδισμα 14 τερμάτων (33-19), ενώ 1:54 για τη λήξη του ματς, ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 34-19. Το +15 ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε ο Ολυμπιακός στο ματς, με το φιλικό να ολοκληρώνεται με σκορ 34-20.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Τα πράγματα πάνε όπως θέλουμε. Είναι σημαντικό, ότι τα παιδιά αρχίζουν και διασκεδάζουν με τα παιχνίδια, γιατί αρχίζει και φεύγει η πολλή κούραση. Τα παιδιά περνάνε καλά στο ματς και αυτό είναι το Νο.1 για εμάς, ξεκινάμε από αυτό. Η ομάδα αρχίζει να δένει, να έχει καλή χημεία, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Πρέπει να στηριχτούμε σε αυτό. Προετοιμαζόμαστε για τα επίσημα παιχνίδια, τα οποία δύο πρώτα είναι ένα τίτλος και ένα ντέρμπι! Όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια, Ολυμπιακός-Πυλαία και το επόμενο με την ΑΕΚ».

Βασίλης Λιόλιος: «Νομίζω, έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε κάνει το τρία στα τρία. Συνεχίζουμε, με χαμηλά το κεφάλι, με δουλειά, με αρκετά φιλικά ακόμα. Στις 10/9 παίζουμε Super Cup με την Πυλαία, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και έπειτα, θα στρέψουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ