«Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Καμαρά» (pic)

«Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Καμαρά» (pic)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Μαντί Καμαρά και τη Ρόμα, με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να τονίζει μάλιστα ότι οι Τζιαλορόσι βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από την απόκτηση του Αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Ρόμα θα αποκτήσει τον διεθνή χαφ ως δανεικό για ένα χρόνο, με ενοίκιο ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία των Τζιαλορόσι με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι 8 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Θρύλος non-stop με 18 ματς έως την διακοπή για το Μουντιάλ

Μια οψιόν μάλιστα, που όπως επισημαίνει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν ο μέσος από τη Γουϊνέα αγωνιστεί στο 70% των αγώνων της Ρόμα και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εάν υπάρξει άμεσα συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ο Μαντί Καμαρά θα ταξιδέψει στη Ρώμη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Τζιαλορόσι. Αυτό μάλιστα, όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, μπορεί να γίνει ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα (29/8).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 3 αναμετρήσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχοντας  190 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τα ερυθρόλευκα έχει 181 ματς, με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ