Σε ρυθμούς Super Cup η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς Super Cup η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον Σαββατιάτικο (10/9, 18:00) τελικό του Super Cup.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, για την αγωνιστική σεζόν 2022-23, βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον Σαββατιάτικο (10/9, 18:00, ΕΡΤ) τελικό του Super Cup, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, με αντίπαλο την Κυπελλούχο Πυλαία.

Διαβάστε επίσης: Δύο γκολάρες ο Φορτούνης!

Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σκληρά και καθημερινά στο προπονητήριο του ΣΕΦ, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι το Σάββατο, στον τελικό της διοργάνωσης, με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο τελικός του Super Cup Ελλάδας αναβιώνει μετά από 23 χρόνια και μάλιστα, είναι αφιερωμένος στα 90 παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας. Ο σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ», σε συνεργασία με την ΟΧΕ, θα εκδώσουν εισιτήρια των 5 ευρώ για τον τελικό του θεσμού στην Ηλιούπολη, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ