Καρασαββίδης: «Θέλουμε το Super Cup και θα παλέψουμε για να το πάρουμε»

Καρασαββίδης: «Θέλουμε το Super Cup και θα παλέψουμε για να το πάρουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, μίλησε για τον τελικό του Super Cup με την ΑΕΣΧ Πυλαίας και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/9) η συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου (10/9, 18:00) τελικού του Super Cup Ελλάδας, μεταξύ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού και της ΑΕΣΧ Πυλαίας, στην Ηλιούπολη.

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν εκπρόσωποι της ΟΧΕ, του ΠΙΚΠΑ Βούλας και των δύο ομάδων. Τους πρωταθλητές Ελλάδας εκπροσώπησαν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής, Γιώργος Καρασαββίδης και ο αρχηγός, Πέτρος Κανδύλας, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2022-23.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Βερολίνο είναι η αγαπημένη πόλη του Ιτούδη (Pics & vids)

Ο τελικός του Super Cup χάντμπολ είναι αφιερωμένος στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, με τα έσοδα των εισιτηρίων (5 ευρώ) να προορίζονται για τις ανάγκες των 90 παιδιών, που φιλοξενούνται στη δομή.

Αναλυτικά, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε: «Να εκφράσω και εγώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες του Διομήδη και του Δούκα. Να πω και ένα λόγο παραπάνω για τη Λένα, η οποία με βοήθησε προσωπικά στο πέρασμα μου από την ομάδα του Άργους, σίγουρα θα λείψει από το άθλημα. Επίσης, θέλω να εξάρω την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας και να πω ότι εμείς ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου, για όσα κάνουν για τα παιδιά αυτά. Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, είναι παράξενο στο ελληνικό χάντμπολ να ξεκινάμε τη σεζόν με έναν τελικό. Είναι ωραίο, μας αρέσει γιατί μας βάζει από την αρχή στην πίεση. Είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο. Θα παλέψουμε για αυτό. Η ομάδα της Πυλαίας απέδειξε πέρυσι, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως και εμείς άλλωστε στους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού δεν ήμασταν το φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο, που είσαι υποχρεωμένος πάντα να σκέφτεσαι τη νίκη! Δεν μπορείς να χάσεις ούτε σε φιλικό».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Θρύλου, Πέτρος Κανδύλας, υπογράμμισε: «Θέλω να δώσω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια. Είμαι χαρούμενος για την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον τελικό και να στηρίξει το ΠΙΚΠΑ Βούλας, αυτά πρέπει να γίνονται και μάλιστα, πιο συχνά. Ως αθλητές, μας αρέσει να παίζουμε για καλό σκοπό. Ο αυριανός αγώνας είναι η επιβράβευση των δύο ομάδων για τους τίτλους που κατέκτησαν πέρυσι και μάλιστα, τα κατάφεραν προερχόμενες από θέση… αουτσάιντερ, με σκληρή δουλειά και πάθος! Περιμένω ένα σκληρό αγώνα, με έμφαση στην άμυνα. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Για εμάς, είναι πλέον ρουτίνα να παίζουμε τελικούς, η ομάδα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να φέρει έναν ακόμη τίτλο στο σύλλογο! Ο καθένας έχει ένα δικό του τρόπο να προετοιμάζεται για αυτά τα ματς, εγώ προσωπικά σκέφτομαι την ώρα που θα σηκώνω την κούπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ