Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ υποδέχεται στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Πρεμιέρα στη Handball Premier για την ΑΕΚ που τη Δευτέρα (19/09, 19:00) υποδέχεται στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τη σεζόν, μπροστά στον κόσμο τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών».

Ο Πάτρικ Λέμος δήλωσε στο aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι σκληρό, αλλά είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, έχοντας κάνει καλή προετοιμασία. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Μόνο η νίκη μας ενδιαφέρει. Θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, που με το πάθος και τη φωνή του, μας δίνει πάντα έξτρα δύναμη».

Διαβάστε επίσης: Σιμόες: «Στην ΑΕΚ ένιωσα μέλος μεγάλου συλλόγου, οι φίλαθλοι βλέπουν την ομάδα σαν θρησκεία»

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε αύριο τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με ένα ντέρμπι. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε, καθώς έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό από καινούριους παίκτες… Από πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έτσι ώστε να πιάσουμε την απόδοση που επιθυμούμε. Σε αυτό αναμφίβολα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος της ΑΕΚ που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας!».

Ο Αλέξης Αλβανός θα συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες του και θα αποφασίσει για τη 16αδα πριν τον αγώνα.

Όσον αφορά στην προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο Πρωτάθλημα της Handball Premier 22 φορές, 10 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 12 με γηπεδούχους τους Πειραιώτες. Η Ένωση μετρά 8 νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» 10, ενώ 4 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Ως γηπεδούχος, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 5 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 4 και ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 485 (242 εντός έδρας), ενώ ο Ολυμπιακός (229 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόδουλος Μυλωνάς με 53 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ