Καρασαββίδης: «Θα είμαστε διαφορετικοί στη συνέχεια»

Καρασαββίδης: «Θα είμαστε διαφορετικοί στη συνέχεια»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης μετά από την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Ολυμπιακός – ΙΕΚ Ξυνή και ΑΕΚ συναντήθηκαν ξανά μετά τους περσινούς τελικούς της Handball Premier, αυτή την φορά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος.

Ένα ματς με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να «κυνηγούν» την νίκη, με την «Ένωση» να επικρατεί με 25-22, κάνοντας έτσι ποδαρικό με το «δεξί».

Μετά το τελικό σφύριγμα ο τεχνικός των Πειραιτών, Γιώργος Καρασαβίδης έδωσε… σύνθημα ανασυγκρότησης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»: 

«Το ματς μπορούσε να πάει στο σκορ. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, το σκορ μπορούσε να πάει και καλύτερα και χειρότερα. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη ψυχολογικά για μία μάχη, εμείς φυσιολογικά ερχόμενοι από μια προετοιμασία που όλα πηγαίνουν καλά, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα, δεν καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς όσο θα θέλαμε. Ωστόσο, ό,τι έκπληξη ήταν να πάρουμε από την ΑΕΚ την πήραμε, νομίζω τώρα τους… μετρήσαμε και στη συνέχεια, θα είμαστε διαφορετικοί».

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Δομπρής σημείωσε:

«Είναι αλήθεια, ότι δεν πιάσαμε τα στάνταρ απόδοσης που θέλαμε σήμερα. Φάνηκε, ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, κυρίως στο κομμάτι της νοοτροπίας και από εκεί και πέρα, το θετικό που κρατάμε είναι, ότι ακόμα και με αυτή την εμφάνιση, που είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ μας, ήμασταν κοντά στο σκορ. Σίγουρα, αν κάποιες φάσεις είχαν πάει διαφορετικά, θα μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει το παιχνίδι ως το τέλος, για αυτό πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη μας, να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο πιστεύω, θα είμαστε όπως πρέπει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ