Και ξαφνικά… δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Και ξαφνικά… δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Σε όσα ζήτησε παρουσία αθλητικού εισαγγελέα η ΑΕΚ το αίτημά της έγινε δεκτό, αντίθετα με το αίτημα του Ολυμπιακού.

Με 20 λεπτά καθυστέρηση και χωρίς την παρουσία αθλητικού εισαγγελέα ξεκίνησε το, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Handball Premier.

Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» παρά το έγγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός για παρουσία αθλητικού εισαγγελέα για την πρόληψη τυχόν παράνομων ενεργειών και επεισοδίων, ουδέποτε δόθηκε απάντηση στον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Το deja vu της ΑΕΚ και η εικόνα στο χορτάρι

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας και νομικός κ. Δημήτρης Νάκος επικοινώνησε με τη γραμματέα του αθλητικού εισαγγελέα, τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης και η απάντηση η οποία έλαβε είναι ότι ο κ. Εισαγγελέας δεν έχει αποφανθεί ακόμα για το αίτημα του Ολυμπιακού.

Από τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για δυο μέτρα και δυο σταθμά μεταξύ των δύο εισαγγελιών Αθήνας και Πειραιά γιατί στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και σε όσα ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει πάντα η παρουσία αθλητικού εισαγγελέα.

Και το ερώτημα εδώ είναι αν ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει άποψη για όλα αυτά. Ο κόσμος πάντως φαίνεται να έχει ήδη αποφανθεί…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ