Καρασαββίδης στο «10»: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη»

Καρασαββίδης στο «10»: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης μίλησε στο «10» και εξήγησε τους στόχους της φετινής ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης μίλησε αποκλειστικά στο «10» στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού και ανέφερε τους στόχους της ομάδας την εφετινή σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ήττα στο εναρκτήριο ματς με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία για να γίνει η ομάδα του καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρσέλο «καίγεται» στην προπόνηση και ο γιός του ανταλλάζει πάσες με τον Ελ Αραμπί (pic)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «10»:

Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν, αυτό πόσο εύκολα διαχειρίζεται;

Αυτή είναι η μοίρα μας ως πρωταθλητές. Το διαχειριζόμαστε ήδη καλά, θα χρειαστεί περισσότερο γιατί κάναμε μια ήττα που δεν θέλαμε. Θα χρειαστούμε ακόμα λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο χαρακτήρας που δείξατε πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας, είναι το πιο σημαντικό που θέλετε να δείτε και φέτος με την προσθήκη των νέων παικτών;

Όντως πρώτον θέλουμε να το περάσουμε στους καινούριους, δεύτερον θέλουμε να το ξαναβγάλουμε, γιατί κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Μας πείσμωσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρώτος στόχος είναι να ξαναβγάλουμε εκείνο τον χαρακτήρα.

Για το δυνατό ξεκίνημα της σεζόν με νίκη στο Σούπερ Καπ και ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:

Φυσικά δεν ήταν το ιδανικό ξεκίνημα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μια ήττα, θα διάλεγα αυτήν που δεν έκρινε τίτλο. Σε αυτό το επίπεδο το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς τις ήττες. Αν τις χρησιμοποιείς για να βελτιώσεις πράγματα ακόμα κι αυτό το μετατρέπεις προς όφελός σου.

Για την Ευρώπη και αν μπορεί η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω:

Οι παίκτες μου είναι ήδη πολύ υψηλού επιπέδου, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η ομάδα μπορεί να κάνει μια μεγάλη πορεία αλλά θέλουμε να το πάμε βήμα βήμα, μια μια κλήρωση. Να περάσουμε τη βοσνιακή ομάδα που παίζουμε πρώτα και κάθε φορά να συζητάμε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ